Referencer fra kunder med vandskader

Assistance skybrud

Lørdag den 14. august 2010 bliver en aften vi aldrig vil glemme. Et skybrud forvandlede vores kælder og vores have til et mareridt af kloakvand.

Til vores store held stod Brian Gruber El-teknik til vores rådighed indenfor 1 time, efter telefonopkald kl. 21.00 lørdag aften.

Pumper og brandslanger blev rullet ud, og vi kunne påbegynde at pumpe vandet væk. Stearinlys og lommelygter blev overflødigt, da strømmen i huset hurtigt blev genetableret af Brian Gruber.

Tilstedeværelsen af Brian Gruber denne aften i det frygtelige uvejr med skybrud og store vandmængder var en uvurderlig støtte og hjælp for os. Brian kunne under hele forløbet bevare overblikket og bistå med at prioritere opgaverne, efterhånden som de hobede sig op. Brian var samtidigt en stor hjælp i forbindelse med at flytte inventar og genstande, som kunne reddes op fra kælderen og kloakvandet.

Hele natten og frem til kl. 6.00 næste morgen blev Brian Gruber hos os, og han assisterede med at løse de forskellige udfordringer som en voldsom vandskade medfører.

Brian Gruber El-teknik har udvist ualmindeligt stort engagement og medfølelse samt en utrolig hjælpsomhed. Dette var en stor hjælp for os lørdag aften og nat, som vi aldrig vil glemme. Vi er Brian Gruber El-teknik dybt taknemmelige.

Med venlig hilsen
Birthe Normann